Våra nöjda kunder

Vi har levererat fönster och dörrpartier över hela vårt avlånga land. För att du ska få en känsla för hur våra olika lösningar kan se ut i verkligheten, har vi samlat några exempel här. Som du ser finns det inga begränsningar vad gäller design, stil eller typ av hus. Vi har garanterat fönster som passar. Välkommen att inspireras!

Funderar du på att byta fönster? Läs mer om våra produkter här.

Uterum med vackra krysspröjs i Åmål.

Här ser du våra fina lösningar för fönster och skjutpartier i ett uterum i Åmål. Vår partner Dilu Byggtjänst i Tösse byggde detta fantastiskt fina, isolerade uterum åt en av sina kunder. Det är en kombination av DK-fönster, utåtgående fönster samt skjutpartier med anpassade spröjskryss.

Fönsterbyte på bostadsrättsförening i Katrineholm.

En bostadsrättsförening i Katrineholm valde våra fönster. Vi bytte deras tidigare fönster mot 3-glas-fönster på hyreshuset i Katrineholm. Allt med syftet att sänka värmekostnaden och minimera underhållet. Valet föll på 3-lufts och 2-lufts DK-fönster samt spröjsade trapphusfönster.

Uterum med skjutpartier i Kristianstad.

En grönskade oas för vila och växter i Kristianstad. Vi levererade helglasade partier inklusive ett skjutparti till kundens uterum för maximalt ljusinsläpp och god värmeisolering. Man vill ju kunna njuta av sitt uterum – sommar som vinter!

Svart trähus med röda fönster i Östby, Kramfors.

Denna villa i Kramfors ligger otroligt vackert och är en del av den vackra miljön. Det krävdes därför fönster som öppnade mot naturen runt omkring. Fönsterbytet gjordes i samband med att villans fasad renoverades. Kunden valde ett specialanpassat panoramafönster mot baksidan och fick på så sätt en fantastisk utsikt över dalen nedanför.

Fönster till traditionellt trähus i Finnmarken.

Detta vackra trähus behövde bättre värmeisolering. Vi fick i uppdrag att installera fönster och det gjordes även ett fasadbyte för att förbättra värmeisoleringen. Den traditionella villan ligger belägen i natursköna Finnmarken utanför Kramfors.

Fönster och skjutpartier till isolerat uterum i Vetlanda.

Här ser ni exempel på ett isolerat uterum. En av våra återkommande kunder började med att installera spröjsade DK-fönster på sitt hus. Vi fick sedan förtroendet att leverera fönster och skjutpartier med 3-glas energikassetter till ett uppvärmt uterum i anslutning till bostaden. Så här bra blev det!

Vitt trähus i Östby.

Här har en äldre ångermanländsk villa vid Kramforsån i Östby fått nya 3-glasfönster från oss. De nya fönstren låter trähuset behålla sitt klassiskt vackra utseende.

Träfasad med vita fönster i Strinne-Bjärtrå.

Här har vi gjort ett fönsterbyte i en villa i Strinne-Bjärtrå. Fönstren på södersidan var särskilt utsatta för hårt väder, så i samband med att fasaden renoverades valde kunden våra 3-glas, PVC fönster för lång livslängd och god isolering mot den ångermanländska vinterkylan.