Du ska bli nöjd. Punkt.

Det viktigaste för oss är att du blir nöjd med dina fönster i många år framöver. Att du känner att din stora investering lönar sig, såväl utseendemässigt som ekonomiskt. Därför erbjuder vi lösningar som inte kräver så mycket underhåll, som är säkra och sparar energi. Utöver det ger vi dig generösa garantier om något ändå skulle bli fel. Du ska bli nöjd, helt enkelt.

DU VET VÄL ATT DU KAN KÖPA DINA PVC FÖNSTER ONLINE?

Här hittar du alla våra PVC fönster. Välj mellan olika typer av glas såväl som färger och strukturer på profilerna.

Köp fönster här
energifönster i vardagsrum, Stockholm

Energi

Under den kalla årstiden är man lyckligt lottad om man har fönster som håller tätt och inte läcker ut värme eller släpper in kyla.

Läs mer >>
Återbruka fönster

Miljö

Det är miljösmart att byta till fönster som inte läcker värme. Och det är extra smart att välja PVC-fönster. Här kan du läsa om varför.

Läs mer >>
paket leverans tjej

Leverans

Vi levererar dina måttbeställda PVC-fönster inom 2–3 veckor! Leveranstiden för trä- och aluminiumfönster är 4–6 veckor.

Läs mer >>
PVC Fönster och dörr med 10 års garanti

Garantier

Du vet väl att du får hela 10 års garanti på våra PVC-fönster? Här kan du läsa mer om våra garantier och certifieringar.

Läs mer >>
lås fönster dörr

Säkerhet

Här kan du läsa om varför våra PVC-fönster ger säkrare skydd såväl mot tjuvar som mot brand. Det handlar om konstruktion och material.

Läs mer >>
gult trähus vita fönster

Underhåll

Här kan du läsa om hur olika fönstermaterial kräver olika mycket underhåll. Så det blir lättare för dig att bestämma vad du vill ha.

Läs mer >>