PVC fönster Ystad

Fönster i Ystad

Har det blivit dags att investera i nya fönster? Sugen på ett isolerat uterum? Låt oss det åt dig. På bara 2-3 veckor levererar vi måttbeställda PVC-fönster hem till din dörr, eller 4-6 veckor om du väljer trä- eller aluminiumfönster.

Är det så att du behöver hjälp med att byta dina fönster gör Knut Edstrands Bygg kostnadsfria hembesök och prisar hela fönsterbytet. De är utför fönsterbyten kring Ystad, Tomelilla och Simrishamn.

Olika hus, olika fönster

I vårt sortiment ingår PVC-fönster, träfönster och aluminiumfönster. De har sina olika fördelar och passar i olika typer av fastigheter. Egentligen vill vi inte skriva någon på fingrarna, men eftersom vi vurmar om svensk byggnadstradition vill vi slå ett slag för att bara använda träfönster i äldre hus. Aluminiumfönster används oftast i kommersiella fastigheter och glasväggar, medan PVC-fönster har ett mer universellt användningsområde.

  • Träfönster – Traditionell stil, passar bra i äldre hus. Återkommande underhåll.
  • Aluminiumfönster – Lämpar sig för moderna fastigheter, kommersiella byggnader och uterum.
  • PVC-fönster – underhållsfria, välisolerade och en lägre prisbild.

Du kan läsa mer om våra fönster här.

Byta fönster i Ystad – kostnadsfri offert

Om du vill ha en kostnadsfri offert på material och montage kan du göra på följande sätt:

I det fall att du anmäler intresse för både material och montage kommer Edstrands att kontakta dig för tidsbokning.  Förutom fönsterbyten utför Edstrands en mängd andra byggjobb: Tak, Snickerier, husarbeten med mera.

Knut Edstrands Byggnads AB
Storgatan 46
273 98 SMEDSTORP

Fönsterbyte Ystad
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.