PVC Fönster Västervik

PVC fönster i Västervik

Vi levererar fönster, balkongdörrar och glaspartier i Västervik med omnejd. Vill du göra jobbet själv kan du endera fylla i dina specifikationer i formuläret här på sidan, så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag. Du kan också enkelt köpa fönster själv i vår webbshop.

Trä, Aluminium eller PVC Fönster

Vi har ett fönster för alla behov och stilar. För äldre fastigheter rekommenderar vi rena träfönster då de har de klart mest genuina och traditionella utseendet. De kan fås med vanliga fönsterhandtag eller traditionella haspar.

I övriga fastigheter fungerar såklart träfönster också, men vill man ha en mer underhållsfri lösning rekommenderar vi varmt att man väljer aluminium eller plastfönster (PVC). Aluminium kan fås som rena alu-profiler eller som träfönster med alu-beklädnad, vilket behåller träytan inåt rummen. PVC-fönstren, som har en överlägsen underhållsfrihet, är det mest kostnadseffektiva materialet. Du kan läsa mer om våra fönster här.

Funktion och form

Alla fönster kan levereras i fria former, måttbeställda på millimeternivå och i följande funktioner:

  • Vridfönster  Fönsterbågen vrids runt en horisontell axel utanför karmen för enkel rengöring. Standard för trä-aluminiumfönster.
  • Sido/Bottenhängt – Fönstret öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant. Standard för PVC-fönster
  • Sidohängt utåt – Klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler. Standard för träfönster.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

 

Fönsterbyten och glasmästeri i Västervik

Vill du utföra arbetet själv eller få offert på hela fönsterbytet? Fyll bara i formuläret så hjälper vid dig.

För att få offert på bara fönster och dörrar: Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

Vill du ha offert på hela bytet lämnar vi över dig till Anderssons Glasmästeri med varm hand. Förutom att byta fönster utför de en mängd andra glasmästeritjänster såsom bilrutor, solskyddsfilm, inramning av tavlor, balkonginglasningar m.m. Kontakta oss via formuläret här på sidan så hör de av sig till dig snarast.

Anderssons Glasmästeri AB
Albert Tengers väg 1
593 37 Västervik

 

Fönsterbyte Västervik
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.