Fönster på Värmdö

Fönster på Värmdö

Dags att uppgradera till nya fönster? Kanske du funderar på ett isolerat uterum? Vi har lösningar för de flesta glas och fönster-relaterade byggprojekt och har ett komplett sortiment av trä, aluminium och PVC-fönster, dörrar och skjutpartier.

AKV gör gärna ett kostnadsfritt hembesök och berätta mer, eller så kan du skicka in dina mått själv. Då har du en offert på materialet senast nästa arbetsdag.

Val av material och funktion

Till äldre fastigheter med kulturvärde installerar vi helst träfönster, då plast och aluminium inte har samma genuina känsla som trä. I annat fall kan du överväga om trätraditionen trumfar friheten att slippa skrapa och måla fönstren i framtiden. Om underhållsfriheten vinner finns det endera rena alumniumfönster, alubeklädda träfönster samt PVC-fönster att ta ställning till. Läs mer om våra fönster här.

Samtliga material kan levereras med följande öppningsfunktioner:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutpartier – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Fönsterbyten och bygg på Värmdö

Adam på AKV Fönster o Bygg har installerat våra fönster sedan 2009 och kan produkterna utan och innan. Om du vill ha hjälp med monteringen och kanske eventuella andra byggjobb, är det bara att du fyller i dina uppgifter i formuläret här till höger så kontaktar vi dig snarast för ett kostnadsfritt hembesök. Om du skall utföra bytet i egen regi kan du skicka in specifikationerna och eventuella funderingar så har du en offert på mailen senast nästa arbetsdag.

AKV Fönster o Bygg AB
Forellstigen 14
139 41 Värmdö

 

PVCfönster med spröjs
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.