Fönsterbyte i Uppsala

Behöver du nya fönster till din fastighet eller planerar du ett nybygge ? Låt oss prisa dem åt dig. Vi levererar fönster och dörrar i PVC, trä och aluminium i hela Uppsala län.

Du kan enkelt beställa fönstren själv via vår webbshop. Eller skicka in specarna för dina fönster via formuläret på denna sidan så har du en offert i din mail nästa arbetsdags som senast.

Vilka fönster bör du välja?

Om du inte redan bestämt dig för material och funktion kommer här några snabba tips och tankar. Trä är det mest klassiska och naturliga valet, men kommer behöva återkommande underhåll. Trivs du med tanken att stå och skrapa och måla om fönstren då och då är det inga problem. Träfönster kan också beklädas med en aluminiumutsida för att minska underhållsbehovet, men du förlorar då charmen med de rena träfönstren.

Sist, men inte minst, har vi PVC-fönster. De är så nära ett underhållsfritt fönster du kan komma, men har ofta karmar som stjäl mer glasyta än trä-fönster. Detta har vi numera avhjälpt genom att ta in en skandinavisk profil med ett smäckrare utseende och mer stilrent uttryck. Läs mer om våra fönster här. Samtliga material kan fås som:

  • Vridfönster
  • Sido + bottenhängt
  • Utåtgående sidohängt
  • Fönsterdörrar
  • Skjut- och vikpartier

 

Kostnadsfri offert på fönster och monteringstjänster

Den välrenommerade byggfirman Vikströms Bygg och kakel installerar våra fönster vid behov. Företaget drivs av vännerna Fredrik och Jocke som har mer än 17 års erfarenhet av byggbranschen, med mycket goda vitsord. De verkar i Uppsala och Knivsta med omnejd. Vid sidan av fönsterbyten utför de alla typer av nybyggnationer, ombyggnader, tillbyggnader och renoveringar, om du skulle vara i behov av det. Fyll i dina idéer och önskemål i formuläret här till höger så kontaktar vi dig snarast för att lämna en kostnadsfri offert.

Vikströms Bygg & kakel
Källdalsvägen 4 A
741 92 Knivsta

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.