PVC Fönster Umeå

PVC-fönster i Umeå

Planerar du att byta fönster? Bygga ett vinterbonat uterum? Det löser vi till dig utan att göra ett för stort hål i din plånbok. Vi levererar välisolerade plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Umeå med omnejd. Fönstren och dörrarna måttanpassas för din fastighet, kostnadsfritt.

För installation samarbetar vi med Umeåglas, ett gediget och välrenommerat glasmästeri. De är verksamma i en radie på 3 mil kring Umeå.

Underhållsfrihet, tradition och funktion

Vilket material funderar du på? I äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi att du väljer träfönster, då både plast och aluminium inte har samma genuina känsla som trä. I övrigt kan du fundera över om tanken på trätraditionen trumfar friheten att slippa skrapa och måla om fönstren i framtiden. Om valet faller på det senare finns det aluminiumbeklädda träfönster och PVC-fönster som alternativ. Det senare är mer skonsamt för ekonomin. Läs mer om våra PVC-fönster här.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Fönsterbyten och glasmästeri i Umeå

Är du redan klar över vilka fönster du vill ha? Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

Om du vill ha hjälp med hela entreprenaden lämnar vi med varm hand över dig till Umeåglas. Förutom fönsterbyten utför de en rad andra glasmästeriarbeten; glasväggar, glasräcken, glastak & fasader, köksglas m.m. Beskriv vad du är intresserad av i formuläret så tar vi kontakt med dig snarast för offert.

Umeå Glas AB
Spinnvägen 11
903 61 Umeå

Fönsterbyte Umeå
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.