PVC Fönster Uddevalla

Fönster i Uddevalla

Tradition eller underhållsfrihet? Det är kanske en av de första frågorna du bör ställa dig om du funderar på att byta fönster. Vi levererar rena träfönster till till fastigheter där den genuina känslan övervinner glädjen över att slippa skrapa och måla om fönstren med jämna mellanrum. För det senare alternativet har vi PVC-fönster (plastfönster) och trä-aluminiumfönster att välja på. Vi har även rena aluminiumfönster, men dessa är vanligare i kommersiella byggnader.

Skall du göra jobbet själv kan du enkelt köpa fönstren via vår webshop, eller fylla i dina specifikationer här på sidan, så återkommer vi snarast med en skräddarsydd offert.

Öppningsfunktioner

Alla fönster kan levereras i fria former, måttbeställda på millimeternivå och i följande funktioner:

  • Vridfönster  Fönsterbågen vrids runt en horisontell axel utanför karmen för enkel rengöring. Standard för trä-aluminiumfönster.
  • Sido/Bottenhängt – Fönstret öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant. Standard för PVC-fönster
  • Sidohängt utåt – Klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler. Standard för träfönster.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

 

Fönsterbyten i Uddevalla – så går det till

För offert på bara fönster och dörrar: Fyll i material, mått (breddxhöjd), öppningsfunktion, antal och övriga önskemål så levererar vi en offert via mail snarast.

Vill du ha offert på både material och montage gör Tekberg´s Bygg AB ett kostnadsfritt hembesök och rådgör på plats. Förutom att byta fönster utför de allstädes olika byggjobb och snickerier som; badrum, takomläggning, kök, altaner, ny- och tillbyggnader med mera. Fyll i vad du är intresserad av i formuläret så kontaktar de dig snarast.

Tekberg´s Bygg AB
Skalbanksvägen 2B
451 55  Uddevalla

 

Fönsterbyte Uddevalla
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.