PVC Fönster Trollhättan

Fönsterbyten i Trollhättan

Dags att byta fönster? Bygga nytt? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Vi levererar välisolerade plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Trollhättan. Fönstren och dörrarna tillverkas måttanpassade för din fastighet, kostnadsfritt.

Skicka in dina mått, så har du en offert senast nästa arbetsdag.

Trä, aluminium eller PVC-fönster?

Det är de vanligaste karm-materialen att välja ibland. I äldre hus med kulturellt värde monterar vi helst träfönster, då både PVC och alu inte ger samma traditionella känsla som trä. Annars kan du grunna på om trätraditionen trumfar att slippa skrapa och måla om fönstren. Om det senare alternativet vinner finns det alubeklädda träfönster och PVC-fönster som alternativ. PVC är mer skonsamt för ekonomin.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Fönsterbyten och bygg i Trollhättan

Vill du göra jobbet själv eller få offert på hela entreprenaden? Oavsett vilket kan du kontakta oss via formuläret här på sidan så hjälper vi dig.

Är du redan klar över vilka fönster du vill ha? Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

Om du vill ha hjälp med montaget samarbetar vi med Bergs Bygg. Det är en välrenommerad byggfirma i Trollhättan som, förutom att installera fönster, även utför allehanda renoveringar och nybyggnationer. Fyll bara i vad ni är intresserad av att få hjälp med så kontakter de er snarast.

L Bergs Bygg AB
Installatörvägen 6
461 37 Trollhättan

Fönsterbyte Trollhättan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Referensobjekt - Fönster i Trollhättan

Här ser ni exempel på fönsterinstallationer med våra produkter i Trollhättan. Tveka inte att be om fler bilder, eller att kanske få åka och titta på något objekt i verkligheten.