Glasservice - PVC Fönster i Sundsvall

PVC-fönster i Sundsvall

Dags att rusta upp kåken med nya fönster? Sugen på ett isolerat vinterrum? Handlar det om fönster och dörrar har vi garanterat en lösning för dig, som dessutom inte kommer att kosta skjortan. Vi levererar PVC-, aluminium- och träfönster som måttanpassas just för din fastighet, utan extra kostnad.

Skicka in dina mått, så har du en offert senast nästa arbetsdag.

Underhållsfrihet, tradition och funktion

Det första och viktigaste valet är vilket material du vill att fönstren skall ha. Till äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi träfönster, då både PVC och aluminium inte har samma klassiska känsla som trä. I övrigt kan du fundera över om tanken på trätraditionen överväger friheten att slippa måla om fönstren i framtiden. Om valet faller på det senare finns det aluminiumbeklädda träfönster och PVC-fönster som alternativ. Det senare är mer smärtfritt för plånboken. Läs mer om våra fönster här.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutpartier – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Fönsterbyten och glasmästeri i Sundsvall

Vill du göra jobbet själv kan du kontakta oss direkt eller fylla i dina mått i formuläret till höger. Om du däremot vill ha hjälp med installation lämnar vi lugnt över dig i Sundsvalls Glasservice trygga händer. De har installerat våra fönster i fem år nu och kan produkten väl. De utför även en rad andra glasmästerijobb, så tveka inte att ta med det i dina önskemål. För att få ett kostnadsfritt hembesök fyller du bara i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig och bokar en tid som passar.

Sundsvalls Glas-Service AB
Tvåspannsvägen 3
857 52 Sundsvall
Uterum Sundsvall
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Referenser på fönsterbyten i Sundsvall

Här är några av alla fönsterbyten vi genomfört i Sundsvall. Det finns fler objekt att titta på, höra gärna av er om ni vill se fler bilder så skickar vi dem till er via mail. Alternativt kan ni få adressen till närmsta referensobjekt om ni vill titta på produkten installerad.