PVC Fönster Sollefteå

Fönster och dörrar i Sollefteå

Funderar du på nya fönster eller dörrar? Då har du kommit helt rätt. Vi levererar fönster, dörrar och skjutpartier i trä, aluminium och PVC. Vi har en oslagbar leveranstid på bara 2-3 veckor för underhållsfria PVC-fönster och 4-6 veckor för trä- och aluminiumfönster. Alla fönster tillverkas måttbeställda på millimeternivå, utan extra kostnad.

  • PVC-fönster utrustas som standard med extra inbrottsäkra SIEGENIA TITAN-beslag och har ett U-värde på 0,89 för hela konstruktionen om du väljer 3-glas (att jämföra med 1,1 som är normalt för 3-glas PVC-fönster).
  • Träfönster Produceras som standard med vridöppning, men kan också tillverkas som utåtgående sidohängda för den klassiska looken. Kan fås med aluminiumbeklädnad för underhållsfri utsida.
  • Aluminiumfönster Anpassade för uterum och offentliga byggnader. Brandklassas vid behov.

Alla fönster kan lackeras med valfri RAl-färg (eller NCS för trä) samt tillverkas i fria former. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna. Du kan läsa mer om våra fönster här.

Fönsterbyte i Sollefteå

Om du vet vilka fönster du är ute efter och skall installera dom i egen regi fyller du i dina önskemål i formuläret här på sidan så har du en offert i din mail inom kort. Tänk på att vara så detaljerad som möjligt i din beskrivning.

Just nu söker vi referensobjekt för PVC fönster i Sollefteå. Kan du tänka dig att ställa upp på det, om du blir nöjd, drar vi av en extra 10% i rabatt. Anmäl intresse för detta i formuläret.

Om du vill ha hjälp med att byta dina fönster och bor i Sollefteå med omnejd gör Sollefteå Bygg & Renovering kostnadsfria hembesök och prisar hela fönsterbytet. Är du i behov av andra byggtjänster kan du även anmäla intresse för det så offereras det samtidigt. Fyll bara i vad du är intresserad av i formuläret så kontaktar de dig snarast.

Sollefteå Bygg & Renovering
Långgatan 30
881 32 Sollefteå

Fönsterbyte Sollefteå
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.