PVC Fönster Skövde

Fönster i Skövde

Arctic Windows levererar fönster, balkongdörrar och glaspartier i Skövde med omnejd. Vill du göra jobbet helt själv kan du fylla i dina specifikationer i formuläret här på sidan, så får du en prisoffert senast nästa arbetsdag. Eller så köper du fönstren direkt i vår webbshop.

Trä, Aluminium eller PVC Fönster

Vi har fönster för alla behov och stilar. För äldre fastigheter rekommenderar vi rena träfönster då de har de klart mest genuina och traditionella utseendet. De kan fås med vanliga fönsterhandtag eller traditionella haspar.

I övriga fastigheter fungerar såklart träfönster också, men vill man ha en mer underhållsfri lösning rekommenderar vi varmt att man väljer aluminium eller plastfönster (PVC). Aluminium kan fås som rena alu-profiler eller som träfönster med alu-beklädnad, vilket behåller träytan inåt rummen. PVC-fönstren, som har en överlägsen underhållsfrihet, är det mest kostnadseffektiva materialet. Du kan läsa mer om våra fönster här.

Funktion och form

Alla fönster kan levereras i fria former, måttbeställda på millimeternivå och i följande funktioner:

  • Vridfönster  Fönsterbågen vrids runt en horisontell axel utanför karmen för enkel rengöring. Standard för trä-aluminiumfönster.
  • Sido/Bottenhängt – Fönstret öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant. Standard för PVC-fönster
  • Sidohängt utåt – Klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler. Standard för träfönster.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

 

Fönsterbyten och bygg i Skövde

Vill du utföra arbetet själv eller få offert på hela fönsterbytet? Fyll bara i formuläret så hjälper vid dig.

För att få offert på bara fönster och dörrar: Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

Vill du ha offert på hela bytet finns Skövde Bygg o Entreprenad AB. De utför såväl fönsterbyten som en mängd andra byggtjänster: Nybyggnationer, ombyggnad, renoveringar och badrum. Anmäl intresse via formuläret så kontaktar de dig snarast.

Skövde Bygg & Entreprenad AB
Ventilvägen 8
541 34 Skövde

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.