PVC-Fönster Piteå

Fönsterbyten i Piteå

Dags att byta fönster? Bygga nytt? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Vi levererar välisolerade plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Piteå och närliggande kommuner. Fönstren och dörrarna tillverkas måttanpassade för din fastighet, kostnadsfritt.

Skicka in dina mått, så har du en offert senast nästa arbetsdag.

Trätradition eller underhållsfritt?

Plast, trä eller aluminium? I äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi träfönster, då både plast och aluminium inte ger samma genuina känsla som trä. Annars kan du grunna på om trätraditionen övervinner tanken att slippa skrapa och måla om fönstren. Om det senare känns mer lockande finns det aluminiumbeklädda träfönster och plastfönster (PVC-fönster) som alternativ. Plast är mer skonsamt för ekonomin. Läs mer om våra fönster här.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Byta fönster – med eller utan hjälp?

Vi letar just nu efter referenskunder för PVC fönster i Piteå, är du intresserad av att bli det, nämn det gärna i din förfrågan för 10% extra rabatt på materialet.

Är du redan klar över vilka fönster du vill ha? Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag. För ett kostnadsfritt hembesök och prisning av hela entreprenaden, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

I Piteå samarbetar vi med Pitholmens Bygg, en välrenommerad byggfirma som, vid sidan av att byta fönster, utför såväl bygg som snickeriarbeten. Är ni intresserad av om- eller nybyggnation, kök, badrum eller andra byggtjänster är ni varmt välkomna att lämna intresseanmälan så kontaktar Pitholmen er snarast för en kostnadsfri offert.

Pitholmens Bygg AB
Strömnäsgatan 64
941 40 Piteå

Fönsterbyte Piteå
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.