PVC Fönster Örnsköldsvik

PVC Fönster i Örnsköldsvik

Dags att byta fönster? Bygger du nytt? Låt oss ge dig ett kostnadsfritt förslag vad material och arbete skulle kosta från oss. Vi levererar  välisolerade plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Örnsköldsvik med omnejd. Fönstren och dörrarna måttanpassas för din fastighet, kostnadsfritt. Arnäs Glas, som monterar våra fönster, kan även erbjuda en rad andra glasmästeritjänster.

Är du intresserad av ett hembesök, anmäl dig via formuläret. Eller så kan du skicka in dina mått, så har du en offert senast nästa arbetsdag.

Trä, aluminium eller plast?

Det är de tre karm-materialen du behöver ta ställning till. I äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi träfönster, då både plast och aluminium inte ger samma traditionella känsla som trä. Annars kan du grunna på om trätraditionen övervinner tanken att slippa skrapa och måla om fönstren. Om det senare känns mer lockande finns det aluminiumbeklädda träfönster och plastfönster (PVC-fönster) som alternativ. Plast är mer skonsamt för ekonomin. Läs mer om våra fönster här.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Fönsterbyten och glasmästeri i Örnsköldsvik

Vill du göra jobbet själv eller få offert på hela entreprenaden? Oavsett vilket kan du kontakta oss via formuläret här på sidan så hjälper vi dig.

Är du redan klar över vilka fönster du vill ha? Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

I det fall du är intresserad av offert på hela fönsterbytet lämnar vi över dig i Arnäs Glas´ trygga händer. Förutom att installera fönster gör de även en mängd andra glasmästeriarbeten i Övik som; altan och balkonginglasning, fönsterrenovering, duschväggar och speglar, glasräcken, glastak m.m. Kontakta oss via formuläret här på sidan så hör vi av oss till dig snarast.

Arnäs Glas AB
Skortsedsvägen 1
891 51 Örnsköldsvik

Fönsterbyte Örnsköldsvik
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.