Villavaktmästaren - Fönsterbyte i Örebro

PVC fönster i Örebro

Dags att byta fönster? Vad sägs om att få PVC fönster med 10 års garanti, U-värde 0,89 för hela konstruktion, maximalt antal låspunkter för ökad inbrottssäkerhet, levererade  inom 3 veckor? Villavaktmästaren i Örebro gör kostnadsfria hembesök för att mäta upp och konsultera inför ditt fönsterbyte.

Fönstertyper – trä, aluminium eller plastfönster

I sortimentet ingår träfönster, aluminiumfönster samt PVC-fönster (plastfönster). Samtliga fabrikat har 10 års garanti som standard och levereras i en mängd funktioner: Dreh/Kipp (botten+sidohängt), Vridfönster, Dörrar, skjutpartier och vikpartier. Fria former är inga problem. Det finns en mängd fina referensobjekt för våra fönster i Örebro att åka och titta på.

Fönsterbyte Örebro

Arctic Windows har sålt underhållsfria fönster i Örebro i snart 10 år och ni är varmt välkomna att prata med valfri kund i staden för referenser. Peter på Villavaktmästaren i Örebro, som installerar fönstren, har varit med oss  från start och är ett av våra längsta samarbeten. När det kommer till fönsterbyten, oavsett fabrikat, PVC-fönster, trä eller alu är hans byggfirma ett tryggt kort.

Övriga tjänster

Förutom att byta fönster i Örebro med omnejd utför Villavaktmästaren en rad andra snickeriarbeten: Nybyggnationer, renovering, nytillverkning av friggebodar & förråd mm. Beskriv så utförligt som möjligt i offertförfrågan vad ni vill ha hjälp med så offererar vi det.

Villavaktmästaren i Örebro
Guldbaggevägen 15
70230 Örebro

PVC Fönster i Örebro
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kundreferenser - PVC fönster i Örebro

Här nedan är en samling av några av alla de fastigheter i och ikring Örebro som Villavaktmästaren bytt fönster i, till underhållsfria PVCfönster. Vid förfrågan skickar vi gärna fler bilder. Eller varför inte kontakta någon referenskund? Så får ni höra från dem själva hur nöjda de är med kvaliteten på våra fönster och arbetet.