PVC Fönster Norrköping

Fönsterbyten i Norrköping

Fönsterbyte eller nybygge? Vi har lösningar för alla projekt och för alla plånböcker. Tänkte du göra bytet själv levererar vi fönstren hem till din dörr, inkl. monteringsbeslag. Annars gör vi hembesök och prisar hela bytet/bygget åt er via vår samarbetspartner NM Bygg, läs mer om dem nedan.

Vårt sortiment är komplett med fönster, balkongdörrar och skjutdörrar i PVC, trä och aluminium. Sedan fyller du enkelt i formuläret med dina önskemål så kontaktar vi dig för tidsbokning. Behöver du bara materialet har du en offert på din mail senast nästa arbetsdag.

Material – PVC, trä eller aluminium?

I ett gammalt hus med kulturellt värde är träfönster det rekommenderade valet, pga att PVC-fönster och aluminium inte ger samma genuina karaktär. I en nyare kåk kan man ställa känslan av ett trä-fönster mot bekvämligheten och ekonomin i att slippa skrapa och måla om fönstrens karmar. Läs mer här om våra träfönster.

Vinner underhållsfriheten den fajten finns det aluminium och PVC-fönster att ta ställning till. Alu-beklädda träfönster ger en yta av lackerad aluminium utåt och trä som vätter inåt inåt rummet, medan PVC-fönster är gjord av extremt hållbar och UV-beständig plast rakt igenom – miljöcertifierad såklart.

Funktion

Vi kan leverera samtliga material i följande funktioner:

  • Vridfönster – vänds runt en vågrät axel utanför karmen för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – både sidohängt inåtgående och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – utåtgående fönster med smäckra profiler. Standard för träfönster
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående. Med eller utan bröstning.
  • Skjutpartier – enkla och dubbla. Härdat glas som standard.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster. Härdat glas som standard.

 

Fönsterbyten & Bygg i Norrköping

Behöver du hjälp med montaget? Kanske något annat byggprojekt som står för dörren? Nybyggnation, renovering eller fönsterbyte: NM Bygg AB hjälper dig med allt inom byggbranschen.

NM Bygg har sedan början av 2000-talet arbetat med olika projekt i Norrköping, allt från generalentreprenör för Eksjöhus villor eller fönsterbyten mm. Vi hjälper er med ert projekt i Norrköping, Finspång och Söderköping.

NM Bygg AB
Kristinagatan 16
605 93 Norrköping

 

Fönsterbyte Norrköping
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.