PVC Fönster Nacka

Fönsterbyte i Nacka

Fönsterbyte på gång? Den viktigaste frågan du bör ställa dig om du funderar på att byta fönster är om du vill satsa på traditionella träfönster eller moderna & underhållsfria aluminium- eller PVC-fönster. Fördelen med underhållsfria fönster säger nog sig själv, du slipper kontinuerligt och återkommande skrapande och ommålande. Däremot har vare sig alu eller PVC samma genuina känsla som trä.

Skall du göra jobbet själv? Köp enkelt fönstren via vår webshop, eller fyll i dina specifikationer här på sidan, så återkommer vi snarast med en skräddarsydd offert.

Öppningsfunktioner

Alla fönster kan levereras i fria former, måttbeställda på millimeternivå och i följande funktioner:

  • Vridfönster  Fönsterbågen vrids runt en horisontell axel utanför karmen för enkel rengöring. Standard för trä-aluminiumfönster.
  • Sido/Bottenhängt – Fönstret öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant. Standard för PVC-fönster
  • Sidohängt utåt – Klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler. Standard för träfönster.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

 

Fönsterbyte i Nacka – så går det till

För offert på bara fönster och dörrar: Fyll i material, mått (breddxhöjd), öppningsfunktion, antal och övriga önskemål så levererar vi en offert via mail snarast.

Vill du ha offert på både material och montage gör Hantverkarna i Nacka ett kostnadsfritt hembesök och rådgör på plats. Förutom att byta fönster utför de diverse olika byggjobb och snickerier i Nacka som; badrum, takomläggning, kök, altaner, ny- och tillbyggnader m.m. Fyll i vad du är intresserad av i formuläret så kontaktar de dig snarast.

Hantverkarna i Nacka
Svarvarvägen 9
132 28 Nacka

Fönsterbyte Nacka
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.