PVC fönster i Malmö

Är du ute efter PVC fönster av hög kvalitet och med lågt U-värde? Då har du kommit rätt. Vi levererar den nya generation av KÖMMERLINGs miljöcertifierade PVC-fönster i Malmö och större delen av Skåne. U-värde ner till 0,74 för hela fönstret, repskyddsbehandlade och med 10 års garanti på hela konstruktionen. Bara två veckors leveranstid för måttbeställda enheter. Vi har fönster, dörrar och skjutpartier i sortimentet. Vid sidan av PVC fönster saluför vi även trä och aluminiumfönster.

Fördelar med PVC fönster

PVC- eller plastfönster som de också kallas är extremt beständiga mot vädrets makter. De gamla fördomarna om att plasten skulle gulna eller spricka i solen stämmer inte och tynar sakta men säkert bort. Förutom att du aldrig behöver skrapa och måla om fönstren isolerar de extremt väl –  0,89 i U-värde som standard för 3-glasfönster. Att de är kostnadseffektiva att framställa gör att priset är en bråkdel jämfört med ett trä-aluminiumfönster. Det, i kombination med att fönstren är miljöcertifierade, ger en svårslagen produkt. Kontakta oss gärna om du vill besöka oss på plats i Malmö och känna på och testa ett PVC-fönster i verkligheten.

Fönsterbyte och glasmästerijobb i Malmö

I Malmö samarbetar vi med Milessons glasmästeri, ett familjeföretag med gamla anor och lång erfarenhet av fönsterbyten. Förutom att byta fönster erbjuder de alla sorters glasarbeten åt privatpersoner och företag. Du kan se ett axplock av fönster och glasmästerijobb de utfört i Malmö här nedan. Behöver du en fönsterbytare eller en glasmästare i Malmö är du varmt välkommen in med en förfrågan till oss. Vi gör naturligtvis kostnadsfria hembesök.

Milessons Glasmästeri AB
Villekullagatan 11
212 45 Malmö

 

Fönsterbyte glastak i Malmö
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fönsterbyten och glasmästerijobb i Malmö

Här nere ser du en del av alla fönsterbyten och glasmästeriarbeten som Milessons glas utfört i Malmö med omnejd. Du får gärna fråga om kontaktuppgifter till valfri referenskund och höra vad de tycker om arbetet och produkten.