PVC Fönster Lund

Fönsterbyten i Lund

Funderar du på att byta fönster? Sugen på ett inglasat uterum för året-runt-bruk? Det ordnar vi. Vi levererar fönster, dörrar och inglasningar i Lund med omnejd. Inget projekt är för stort eller för litet.

Skall du genomföra bytet själv skickar du enkelt in mått och specifikationer via formuläret på den här sidan, alternativt så kan du köpa fönstren direkt i vår i vår webbshop. Om du behöver hjälp med installationen gör vår samarbetspartner Palmqvist Bygg kostnadsfria hembesök för att prisa material och arbete.

PVC fönster, trä eller aluminium?

Om du inte redan vet vilket fönster du vill ha kommer här en snabb genomgång. Till gamla kåkar med kulturvärde är rena trä-fönster det mest naturliga valet, för att bevara karaktären. I nyare fastigheter kan du fundera på om underhållsfrihet är viktigare än den genuina trä-looken. Skrapa och måla om mot att enbart behöva tvätta karmarna och smörja beslagen.

Vinner bekvämligheten den fajten finns det aluminium och PVC-fönster att ta ställning till. Aluminiumbeklädda trä-fönster har kvar träet inåt inåt rummet, medan PVC-fönster är gjord av extremt hållbar och UV-beständig plast rakt igenom – miljöcertifierad såklart. Läs här om våra fönster.

Funktion

Vi kan leverera samtliga material i följande funktioner:

  • Vridfönster – vänds runt en vågrät axel utanför karmen för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – både sidohängt inåtgående och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – utåtgående fönster med smäckra profiler. Standard för träfönster
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående. Med eller utan bröstning.
  • Skjutpartier – enkla och dubbla. Härdat glas som standard.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster. Härdat glas som standard.

 

Montering & Bygg i Lund

Vill du ha hjälp med montering och kanske även andra byggtjänster, lämnar vi över dig i Palmqvist Bygg´s händer. De utför både nybyggnationer, snickerier, badrum och andra renoveringar i och runtom Lund och Malmö. Fyll bara i formuläret vad du är intresserad av så kontaktar de dig snarast.

Byggnads AB A J Palmqvist
Kopparbergsgatan 5
214 44 Malmö

Fönsterbyte Lund
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.