PVC Fönster Luleå

Fönsterbyten i Luleå

Dags före ett fönsterbyte? Nybygge? Vi levererar  välisolerade plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Luleå med omnejd. Fönstren och dörrarna måttanpassas för din fastighet, kostnadsfritt.

Skicka in dina mått, så har du en offert senast nästa arbetsdag.

Materialval

Plast, trä eller aluminium? I äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi träfönster, då både plast och aluminium inte ger samma traditionella känsla som trä. Annars kan du grunna på om trätraditionen övervinner tanken att slippa skrapa och måla om fönstren. Om det senare känns mer lockande finns det aluminiumbeklädda träfönster och plastfönster (PVC-fönster) som alternativ. Plast är mer skonsamt för ekonomin. Läs mer här om våra PVC- fönster.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Byta fönster – själv eller via oss

Vill du göra jobbet själv eller få offert på hela entreprenaden? Oavsett vilket kan du kontakta oss via formuläret här på sidan så hjälper vi dig.

Tänker du byta fönster själv? Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

Om du vill ha en offert på hela ditt fönsterbyte lämnar vi över dig till Anderssons Bygg. De utför fönsterbyten och en mängd andra bygg- och snickeriarbeten i Luleå med omnejd. Inget jobb är för stort eller för litet. I deras repertoar ingår bland annat tak, altaner, kök, badrum ny- och ombyggnationer. Lämna dina önskemål och kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar de dig snarast.

Anderssons Bygg AB
Fabriksvägen 11
972 54 LULEÅ

Fönsterbyte Luleå
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.