PVC Fönster Linköping

Fönsterbyte i Linköping

Dags för ett fönsterbyte? Sänk värmekostnaden och höj fastighetens värde med nya fönster från Arctic Windows. Vi har ett komplett sortiment av trä-, aluminium- och plastfönster (PVC-fönster). I samtliga material ingår även balkongdörrar, skjutdörrar och vikpartier.

Vill du utföra fönsterbytet i egen regi kan du beställa enheterna direkt i vår webbshop. Alternativt så skickar du in dina specifikationer via formuläret här på sidan eller mailar oss direkt på kundsupport@arcticwindows.se.

Alu-, trä- eller Plastfönster?

Vilken stil är det på din fastighet? För äldre byggnader anser vi att rena träfönster är att föredra då de bäst bevarar husets karaktär. Träfönster levereras med traditionella haspar eller vanliga fönsterhandtag.

Har du ett nyare hus? Då fungerar såklart träfönster också, men vill du ha en underhållsfri lösning är aluminium eller plastfönster (PVC) bra alternativ. Vi kan leverera rena aluminiumfönster eller träfönster med alu-beklädd utsida. Plastfönster är det billigaste alternativet och med den minst underhållskrävande konstruktionen. Läs mer här om våra fönster.

Öppningsfunktioner

Alla fönster kan levereras i fria former, måttbeställda på millimeternivå och i följande funktioner:

  • Vridfönster  Fönsterbågen vrids runt en horisontell axel utanför karmen för enkel rengöring. Standard för trä-aluminiumfönster.
  • Sido/Bottenhängt – Fönstret öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant. Standard för PVC-fönster
  • Sidohängt utåt – Klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler. Standard för träfönster.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

 

Fönsterbyten och bygg i Linköping

Vill du utföra arbetet själv eller få offert på hela fönsterbytet? Fyll i formuläret så hjälper vid dig. Vi letar just nu efter referenskunder för PVC fönster i Linköping, är du intresserad av att bli det, nämn det gärna i din förfrågan för extra rabatt.

För offert på bara fönster och dörrar: Fyll i material, mått (breddxhöjd), öppningsfunktion, antal och övriga önskemål så levererar vi en offert via mail snarast.

Vill du ha offert på hela bytet finns JS Byggnads AB. Förutom att byta fönster utför de en mängd andra bygg och renoveringsarbeten. Ombyggnationer och servicearbeten åt såväl privatpersoner som industrier och lantbruksfastigheter. Kontakta oss via formuläret här på sidan så hör de av sig till dig snarast.

JS Byggnads AB Jarledal & Svensson
Kalmarvägen 1
590 40 Kisa

Fönsterbyte Linköping
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.