PVC fönster Kristianstad

PVC Fönster i Kristianstad

Dags för ett fönsterbyte? Sugen på ett inglasat uterum? Det löser vi utan att göra ett för stort hål i plånboken. Vi levererar välisolerade plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Kristianstad med omnejd. Fönster och dörrar måttanpassas för din fastighet, utan extra kostnad.

Hembesök är givetvis kostnadsfria för offert på hela fönsterbytet, men vill du bara köpa materialet och göra bytet själv, skickar du enkelt in dina uppgifter via formuläret här på sidan.

Underhållsfrihet, tradition och funktion

Det första och viktigaste valet är vilket material du vill att fönstrens karmar skall ha. I äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi träfönster, då varke PVC eller aluminium har samma klassiska känsla som trä. I övrigt kan du fundera över om tanken på trätraditionen överväger friheten att slippa måla om fönstren i framtiden. Om valet faller på det senare finns det aluminiumbeklädda träfönster och PVC-fönster som alternativ. Det senare är mer smärtfritt för plånboken. Läs mer om våra PVC-fönster här.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Fönsterbyten i Kristianstad

Vare sig du vill göra jobbet själv eller om du vill ha hjälp med hela fönsterbytet kan du kontakta oss via formuläret här på sidan.

Är du redan klar över vilka fönster du vill ha? Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

Om du vill ha hjälp med bytet, eller bygge av exempelvis uterum, samarbetar vi med Dennis Bygg. Det är en byggfirma med gott renommé som, förutom fönsterbyten även utför många andra byggtjänster. Anmäl intresse till oss vad ni vill ha offert på så kontaktar de er snarast.

Dennis Bygg AB
Ullstorps bygata 78
291 93 Önnestad

Fönsterbyte Kristianstad
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.