PVC Fönster Karlstad - Dilu

Fönsterbyten i Karlstad

Funderar du på att byta fönster och bor i trakterna kring Karlstad? då har du hittat helt rätt. Vi levererar fönster i PVC, trä och aluminium.

Plastfönster, Trä eller aluminium?

Vilket material funderar du på? I äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi att du väljer träfönster, då både plast och aluminium inte har samma genuina känsla som trä.

I övrigt kan du fundera över om tanken på trätraditionen trumfar friheten att slippa skrapa och måla om fönstren i framtiden. Om valet faller på det senare finns det aluminiumbeklädda träfönster och PVC-fönster (plastfönster) som alternativ. Det senare är mer skonsamt för ekonomin. Läs mer om våra fönster här.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

 

Dilu Byggtjänst AB – trygga fönsterbyten

Vill du ha hjälp med fönsterbytet är det med ett lugn i själen vi lämnar över dig i Dick Lunds händer, ägaren till Dilu Byggtjänst AB. Byggföretaget har varit verksamma sedan 2009 och är en av våra trognaste  samarbetspartners, när det kommer till installation av PVC fönster i Karlstad.

Dicks expertis kring fönster och hans engagemang har resulterat i att han varit med och format Arctic Windows lika mycket som våra egna anställda. Dicks byggfirma erbjuder också bygg och snickeriarbeten i Karlstads-regionen, läs mer om dem nedan.

Övriga snickeriarbeten

Behöver du en snickare i Karlstad är det till Dick du skall vända dig. Dilu byggtjänst AB utför, förutom fönsterbyten, en mängd andra renoveringstjänster till såväl privatpersoner som företag, BRFer och kommuner. Exempel på arbeten är: nybyggnationer, tak- och golvläggning, kök- och badrumsrenovering, fasadarbeten och finsnickerier. De bygger bland annat fantastiskt fina uterum och uppvärmda vinterträdgårdar. Referenser lämnas vid begäran.

DiLu Byggtjänst AB
Skoghemsvägen 1
66298 TÖSSE

Träfönster i hus i Åmål
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Referenser i Karlstad med omnejd

Här är några av alla fastigheter där Dilu Byggtjänst har monterat fönster i Karlstad och närliggande trakter.