PVC fönster i Kalmar - Tompas Bygg

PVC Fönster i Kalmar

Är du i behov av ett fönsterbyte och bor i Kalmar-trakten? Då har du hittat rätt. Vi levererar fönster till mycket konkurrenskraftiga priser, utan att tumma på kvaliteten. Vår huvudprodukt är underhållsfria PVC-fönster, men vi har även trä och aluminium i sortimentet.

Det finns en uppsjö av leverantörer av PVC-fönster och det är viktigt att jämföra äpplen med äpplen. Våra PVC fönster, slår redan i sitt enklaste utförande de flesta av våra konkurrenter på fingrarna. Läs mer här om våra underhållsfria PVC-fönster.

Kostnadsfri offert på fönsterbyte

Vi lämnar naturligtvis kostnadsfria offerter på dina önskemål. Vill du byta dina fönster själv? skicka bara in dina kontaktuppgifter och specifikationer via formuläret till höger så har du en offert i din mail senast nästa arbetsdag. Vill du ha en offert även på fönsterbytet? Lämna i så fall dina kontaktuppgifter så kontaktar vår samarbetspartner Tompas Bygg dig för ett hembesök.

Tompas Bygg – fönsterbyten och bygg

Tompas bygg, är ett byggföretag i Kalmar med hög kompetens och som installerar våra fönster, vid behov. Ägaren och grundaren, Tommy Askerberg, har jobbat inom byggindustrin sedan 70-talet. Förutom fönsterbyten utför de en rad andra byggtjänster såsom nybyggnationer, renoveringar, markanläggning, VVS mm. Tompa och hans snickare tar sig an det mesta. Så, har du något önskemål förutom fönsterbytet, ta gärna med det i din intresseanmälan.

Tompas Bygg
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar

 

Glasvägg i vardagsrum
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.