PVC Fönster Hudiksvall

PVC-fönster i Hudiksvall

Dags att rusta upp huset med nya fönster? Bygga till ett isolerat vinterrum? Det löser vi utan att göra ett för stort hål i plånboken. Vi levererar välisolerade plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Hudiksvall med omnejd. Fönstren och dörrarna måttanpassas för din fastighet, utan extra kostnad.

Skicka in dina mått, så har du en offert senast nästa arbetsdag.

Underhållsfrihet, tradition och funktion

Det första och viktigaste valet är vilket material du vill att fönstren skall ha. Till äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi träfönster, då både PVC och aluminium inte har samma klassiska känsla som trä. I övrigt kan du fundera över om tanken på trätraditionen överväger friheten att slippa måla om fönstren i framtiden. Om valet faller på det senare finns det aluminiumbeklädda träfönster och PVC-fönster som alternativ. Det senare är mer smärtfritt för plånboken. Läs mer om våra PVC-fönster här.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Fönsterbyten i Hudiksvall

Vare sig du vill göra jobbet själv eller om du vill ha hjälp med hela entreprenaden kan du kontakta oss via formuläret här på sidan.

Är du redan klar över vilka fönster du vill ha? Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

Fönsterbyte Hudiksvall
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.