PVC Fönster Huddinge

Fönsterbyte i Huddinge

Dags att rusta upp huset med nya fönster? Bygga till ett isolerat vinterrum? Det löser vi utan att göra ett för stort hål i plånboken. Vi levererar välisolerade plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Huddinge med omnejd. Fönstren och dörrarna måttanpassas för din fastighet, utan extra kostnad.

Underhållsfrihet, tradition och funktion

Det första och viktigaste valet är vilket material du vill att fönstren skall ha. Till äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi träfönster, då både PVC och aluminium inte har samma klassiska känsla som trä. I övrigt kan du fundera över om tanken på trätraditionen överväger friheten att slippa måla om fönstren i framtiden. Om valet faller på det senare finns det aluminiumbeklädda träfönster och PVC-fönster som alternativ. Det senare är mer smärtfritt för plånboken. Läs mer om våra PVC-fönster här.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Fönsterbyte och bygg i Huddinge

Vare sig du vill göra jobbet själv eller om du vill ha hjälp med hela entreprenaden kan du kontakta oss via formuläret här på sidan.

Är du redan klar över vilka fönster du vill ha? Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

Om du vill ha hjälp med hela entreprenaden, eller kanske har något annat byggjobb på lut överlämnar vi er i HB Larsson Bygg ABs trygga händer. Förutom att byta fönster utför de en rad andra byggarbeten (tak, golv, kök, badrum m.m.) i Huddinge, Älvsjö, Enskede, Årsta och Mälarhöjden med omnejd. Länk här till deras Facebooksida.

Välkommen in med din förfrågan!

H&B Larsson Bygg AB
Stenmovägen 23
141 31 Huddinge

Fönsterbyte Huddinge
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.