Fönsterbyte i Helsingborg - Holgerbygg

Fönsterbyten i Helsingborg

Går du i fönsterbytartankar? Sugen på ett inglasat uterum för året-runt-bruk? Då har du kommit rätt. Vi levererar fönster, dörrar och inglasningar i Helsingborg med omnejd. Inget projekt är för stort eller för litet.

Skall du genomföra bytet själv skickar du enkelt in mått och specifikationer via formuläret på den här sidan, alternativt köper du fönstren direkt i vår i vår WEB-shop. Om du behöver hjälp med installationen gör Holger Bygg kostnadsfria hembesök för att prisa material och arbete.

Trä, aluminium eller PVC-Fönster?

Om du inte redan vet vilket fönster du vill ha kommer här en snabb genomgång. Till gamla kåkar med kulturvärde är rena trä-fönster det mest naturliga valet, för att bevara karaktären. I nyare fastigheter kan du fundera på om underhållsfrihet är viktigare än den genuina trä-looken. Skrapa och måla om mot att enbart behöva tvätta karmarna och smörja beslagen.

Vinner bekvämligheten den fajten finns det aluminium och PVC-fönster att ta ställning till. Alubeklädda trä-fönster har kvar träet inåt inåt rummet, medan PVC-fönster är gjord av extremt hållbar och UV-beständig plast rakt igenom – miljöcertifierad såklart.

Funktion

Vi kan leverera samtliga material i följande funktioner:

  • Vridfönster – vänds runt en vågrät axel utanför karmen för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – både sidohängt inåtgående och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – utåtgående fönster med smäckra profiler. Standard för träfönster
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående. Med eller utan bröstning.
  • Skjutpartier – enkla och dubbla. Härdat glas som standard.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster. Härdat glas som standard.

Montering & Bygg i Helsingborg

Vill du ha hjälp med montering och kanske även andra byggtjänster, lämnar vi över dig i Holger Bygg´s trygga händer. De utför både nybyggnationer, snickerier, badrum och andra renoveringar i och runtom Helsingborg. Fyll bara i formuläret vad du är intresserad av så kontaktar de dig snarast.

Holger Bygg AB
Farmarevägen 6
252 86 Helsingborg

offert
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.