PVC Fönster i Borås

Fönsterbyte i Borås

Dags att byta fönster? Bygger du nytt? Låt oss ge dig ett kostnadsfritt förslag vad det skulle kosta. Vi levererar välisolerade plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Borås med omnejd. Fönstren och dörrarna måttanpassas för din fastighet, kostnadsfritt.

Skicka in dina mått, så har du en offert senast nästa arbetsdag.

Trä, aluminium eller plast?

Det är de tre karm-materialen du behöver ta ställning till. I äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi träfönster, då både plast och aluminium inte ger samma traditionella känsla som trä. Annars kan du grunna på om trätraditionen övervinner tanken att slippa skrapa och måla om fönstren. Om det senare känns mer lockande finns det aluminiumbeklädda träfönster och plastfönster (PVC-fönster) som alternativ. Plast är mer skonsamt för ekonomin. Läs mer om våra fönster här.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Fönsterbyten i Borås

Vill du göra jobbet själv eller få offert på hela entreprenaden? Oavsett vilket kan du kontakta oss via formuläret här på sidan så hjälper vi dig.

Är du redan klar över vilka fönster du vill ha? Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

Behöver du hjälp att få fönstren på plats? Kanske du har något annat byggprojekt som står för dörren? Fyll i dina önskemål i formuläret eller maila dem till oss så tar välrenommerade  Bodéns Bygg AB hand om resten. Takläggning, badrumsrenoveringar, fasader, kök och parkett, de tar hand om rubbet.

Bodéns Bygg AB
Högalund 4
517 36 Bollebygd

Fönsterbyte Borås
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.