PVC Fönster Bollnäs

Fönster i Bollnäs

Villa, sommarstuga eller BRF? Det spelar ingen roll. Är du intresserad av nya fönster och dörrar har vi garanterat en lösning för dig som inte kommer kosta skjortan. Vi levererar välisolerade fönster med U-värden från 1,4 ner till 0,74, beroende på behovet. Ju lägre U-värde desto bättre. Om du jämför med att ett gammalt oisolerat 2-glas-fönster kan ha ett U-värde kring 3-4 inser du hur mycket energi det går att spara om du byter till nya fönster.

Vill du följa gammal, svensk byggnadstradition har vi träfönster, men med moderna, låga u-värden. Vill du istället slippa skrapa och måla har vi aluminiumbeklädda träfönster eller PVC-fönster att välja på. Aluminiumbeklädda träfönster är dyrare, men har en fin insida av trä och ger stort ljusinsläpp. PVC-fönster ger en billigare prislapp och har dessutom bättre underhållsfria kvaliteter.

  • Trä och aluminiumfönster har 4-6 veckors leveranstid
  • PVC-fönster har 2-3 veckors leveranstid.

Alla fönster produceras måttbeställda på mm och kan tillverkas i fria former, så det mesta är möjligt.

Fönsterbyten i Bollnäs

Skall du utföra fönsterbytet i egen regi? Har du redan klart för dig vilka fönster du vill ha? Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi snarast med en offert. Du kan också ringa eller maila oss om du vill ha råd.

Vill du ha hjälp med montaget? Då kan vi rekommendera M.Krantz Bygg. De gör kostnadsfria hembesök och prisar såväl material som montage åt dig. Har du något annat byggjobb på lut? Anmäl intresse för det samtidigt, så offererar de även det.

M.Krantz Bygg & Fastighetsservice AB
Södra Kilaforsvägen 115
821 41 BOLLNÄS

 

Fönsterbyte Bollnäs
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.