Lusthus med PVC Fönster Åtvidaberg

Fönsterbyte och uterum i Åtvidaberg

Fönsterbyte på gång? Nytt uterum? Kontakta oss så prisar vi det åt dig. Vi levererar  plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Åtvidaberg med omnejd. Fönstren och dörrarna måttanpassas för just din fastighets förhållanden.

Hembesök är givetvis kostnadsfria för offert på hela fönsterbytet, men vill du bara köpa materialet och göra bytet själv, skickar du enkelt in dina uppgifter via formuläret här på sidan.

Träfönster, aluminiumfönster eller PVC-fönster?

Det är de vanligaste karm-profilerna. I äldre kåkar monterar vi helst träfönster, då det ger den mest traditionella känslan. Om du vill slippa skrapa och måla om fönstren kan däremot PVC och aluminiumfönster vara värda att fundera på. PVC är mer skonsamt för ekonomin.

Funktionsmässigt har vi följande lösningar för samtliga material:

  • Vridfönster – vänds runt sin vågräta axel för att kunna tvättas inifrån.
  • Dreh/Kipp – öppnas både som sidohängt inåt och med vädringsläge i överkant.
  • Sidohängt utåt – klassiska utåtgående fönster med smäckra profiler.
  • Fönsterdörrar – inåt och utåtgående.
  • Skjutdörrar – enkla och dubbla.
  • Vikpartier – som dörrar eller fönster.

Fönsterbyten och bygg i Åtivdaberg

Vill du göra jobbet själv eller få offert på hela entreprenaden? Oavsett vilket kan du kontakta oss via formuläret här på sidan så hjälper vi dig.

Är du redan klar över vilka fönster du vill ha? Fyll i materialval, mått (breddxhöjd), funktion, antal och övriga önskemål så har du en prisoffert senast nästa arbetsdag.

Om du vill ha hjälp med montaget lämnar vi över dig till Mannes Bygg. Det är en välrenommerad byggfirma i Åtvidaberg som, förutom att installera fönster, även utför allehanda renoveringar och nybyggnationer. Fyll bara i vad ni är intresserad av att få hjälp med så kontakter de er snarast.

Mannes bygg AB
Bruksgatan 3
597 30 Åtvidaberg

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.