FÖNSTERBYTE PÅ GÅNG?

En sak är säker: Du tjänar på att göra ett fönsterbyte. Nya fönster lyfter utseendet på hela huset och ökar på så sätt värdet av fastigheten. Framför allt sänker du elkostnaderna, eftersom gamla, slitna fönster har en sämre förmåga att hålla kvar värmen på insidan. Nya fönster isolerar bättre, du slipper otäcka kallras och som en bonus har de en god bullerdämpning. Att byta fönster är en investering som betalar sig på sikt.

I vårt fönster ingår följande produktgrupper. Samtliga enheter produceras måttbeställda på millimeternivå.

  • PVC-fönster. Underhållsfria plastfönster, dörrar och skjutpartier. Dörrar kan fås med aluminium eller ek-tröskel.
  • Träfönster. Fönster, dörrar och skjutpartier i trä. Finns i furu eller ek. Kan fås med aluminiumbeklädd utsida för ökad underhållsfrihet.
  • Aluminiumfönster. Fönster, dörrar, skjutpartier samt fasader i aluminium.

 

Byta fönster – en framtidsinvestering

Man byter inte fönster många gånger i sitt liv, så när du väl gör det, se till att göra det ordentligt. När du blir äldre kommer du förmodligen att uppskatta att du tänkte framåt och bytte till underhållsfria plastfönster som inte kräver ommålning – Det finns trevligare saker att göra på semestern. Moderna plastfönster har en lång brukslängd, med en PVC som är extremt beständigt mot vädrets makter.

Vi vill verkligen slå ett slag för att du byter till ett fönster som har stabila beslag, från välrenommerade leverantörer. Även om plastfönstren håller sig vita och fina skall också gångjärnen och handtagen klara åratal av påfrestning. Fråga oss gärna om beslagen vi levererar till våra olika fönstermodeller. Nya moderna fönster håller också, som sagt, tätare än gamla fönster med många år på nacken. De pengar du lägger på att köpa nya fönster har du igen på elräkningen sen i många år framöver. Och det i sig är förstås också en investering i miljön.

Fönsterbyte – montering, kunskap, återvinning

Stockholm, Skåne eller Norrland spelar ingen roll. Oavsett var du bor i landet har du stor nytta av ett fönsterbyte. Vi har återförsäljare och samarbetspartners över hela landet, med gedigen erfarenhet av fönster i plast. De vet hur fönstren skall monteras på rätt sätt – det är viktigt att fönsterbyten utförs korrekt!

Förutom montaget av själva fönstret ska ett riktigt fönsterbyte också innehålla lister, fogar, bleck och fönsterbänkar. Vi ställer höga krav på att våra samarbetspartners levererar nyckelfärdiga lösningar som vi kan vara stolta över. Sen vill du säkert ha hjälp att frakta bort dina gamla slitna fönster när de nya kommit på plats. Den vanligaste lösningen är att man bara lägger gamla fönster på deponi, men vi rekommenderar att ni alltid i första hand försöker återbruka era gamla fönster, i andra han återvinna och i sista hand lägga dem på deponi.

Om Plastfönster

Plastfönster har blivit populära eftersom det kräver så lite underhåll. Man kan i princip se plastfönster som underhållsfria, även om man måste smörja och ombesörja beslagen för att de skall behålla sin funktion. Jämfört med träfönster behöver du aldrig skrapa karmar och lister, du behöver aldrig oroa dig för att träet vid gångjärnen ska ruttna, du behöver aldrig kitta om ett plastfönster. Ett utmärkt val när ni ska göra ett fönsterbyte!

I Norden tampas vi med många olika sorters väderlekar, allt från stekande sommarsol till kärvt vinterväder. Hårt väder, fukt och blåst nöter ner naturmaterial medan plast klarar ett riktigt ruskigt höstregn utan problem. PVCn i nya, moderna plastfönster är utvecklad och framtagen för att klara starkt solljus år efter år, utan att de gulnar, läs mer här.

Lokala fönsterbyten och bygg

Är det dags att byta fönster och du vill leja bort arbetet? Har du mer kringarbeten som kräver erfarna snickare? Behöver du en byggfirma som tar hand om ett helt nybygge? Oavsett var i Sverige du bor, hjälper vi dig. Gå in på vår sida om fönsterbyten och hembesök så ser du var våra representanter finns.

Uterum

En av våra mest efterfrågade produkter och tjänster är inglasade uterum. Ofta består dessa av en mer eller mindre isolerande glasfasad som öppnas upp med en skjutdörr eller vikdörr. Eftersom alla våra produkter produceras måttbeställda kan du eller våra entreprenörer bygga uterummet helt efter dina önskemål och behov, utan att det blir för dyrt.

 

DU VET VÄL ATT DU TJÄNAR PÅ ATT BYTA FÖNSTER?

Och då pratar vi såväl värdeökning på ditt hus som energibesparing...

Köp fönster här
PVC Fönster

PVC-fönster

PVC fönster är det smarta valet av fönster. De är underhållsfria, miljövänliga och passar till fasader i olika stilar.

Läs mer >>
Aluminiumfönster

Aluminiumfönster

Aluminiumfönster är ett bra alternativ för dig som vill satsa på ett hållbart och underhållsfritt alternativ.

Läs mer >>
Träfönster fasad

Träfönster

Det klassiska valet av fönster – framför allt till äldre hus. Intensiv produktutveckling har gjort träfönstren mer slitstarka och hållbara.

Läs mer >>